Bestil foredrag om Grønlands natur og klima

Der findes næppe noget sted på kloden, hvor naturens kræfter og tilpasningen til det barske klima fremstår mere kontrastfuldt og mangfoldigt end i Grønland. Men naturen og biodiversiteten er under hastig forandring i takt med de globale klimaforandringer. Hvordan har Grønlands natur og klima det? Hvilke forandringer står landet over for? 

Jeg holder løbende foredrag og workshops om Grønland. Jeg har boet i Grønland og gennemrejst landet på kryds og tværs. Helt aktuelt er min bog Naturguide Grønland lige udkommet – 384 sider spækket med flotte fotos og dybdegående information om Grønlands natur.  

Til mine foredrag fortæller jeg om Grønlands smukke natur, om klimaforandringernes betydning, om mine egne oplevelser i landet og om det omfattende arbejde med at indsamle den store viden om Grønlands natur. Alt sammen illustreret med nogle af mine flotteste billeder. 

Oplev også mine beretninger fra udfordrende vandreture i Jameson Land i Nordøstgrønland, Paradisdalen i Sydgrønland, Isfjorden i Ilulissat eller om den ikoniske Arctic Circle Trail. 

Hør mere om mulighederne og bestil et foredrag ved at maile eller ringe til mig her.

Presentation Ilulissat
Foredrag på Isfjordscentret i Ilulissat, Grønland. - Foto: Janne Breinholt Bak
På toppen af Maniitsoq-øen i Vestgrønland. - Foto: Bo Normander

Grønlands natur og klima under forandring

Disko Bay - Photo: Bo Normander
Enormt isfjeld i Diskobugten. - Foto: Bo Normander fra fotobogen Greenlandic Seasons
Share this Post