Bøger

Alpe-tjærenellike foran isfjelde nord for Ilulissat-Foto Bo Normander

KOMMER SNART: Guide for Grønlands natur

I samarbejde med Gyldendal, Grønlands Naturinstitut, Visit Greenland m.fl. arbejder Bo Normander i øjeblikket på at producere og skrive en ny naturguide for Grønland, der vil bestå af både et fysisk værk og digitale produkter. Guiden vil indeholde omfattende beskrivelser og fakta for Grønlands natur, geologi, klima, dyr og planter, kulturhistorie mv. og være rigt illustreret med fotos og grafik. Bogen ventes at udkomme i foråret 2022.

Sider: 320
Fotos: 500
Udgiver: Gyldendal
År: 2022
Sprog: Dansk
Pris: DKK 300 (forventet)

Forudbestil bogen ved at sende en mail til bo @ naturtanken.com

Guide til Arctic Circle Trail

Guiden giver tips og vejledning om denne smukke men barske 165 km lange vandretur i Vestgrønland. Ruten er en absolut klassiker blandt erfarne vandrere. Terrænet er varieret og kuperet, naturen himmelsk smuk, og ruten kan tilbagelægges på mellem 7 og 12 dage alt efter temperament og fysik.

Udgiver: Forlaget Natur & Miljø
År: 2018
Sprog: Dansk, engelsk
Gratis udgivelse 

Greenlandic Seasons

Fotobogen Greenlandic Seasons tager i tekst og billeder læseren med på opdagelse i Grønlands enestående arktiske natur. Om bogen skrev anmelderne bl.a.:

”Forfatter Bo Normander mestrer sit kamera og leverer nogle flotte, stemningsfyldte billeder” – Niels Lisborg, Naturguide.dk

”Åndeløs flot og stemningsfuld fotobog” – Sanne Mendel, Danske Biblioteker

Sider: 192
Fotos: 144
Format: Coffeetable, syet softcover
Mål: 26,5 cm x 22,8 cm
Udgiver: Forlaget Natur & Miljø
År: 2016
Sprog: Engelsk, dansk, grønlandsk
Pris: DKK 350 (inkl. forsendelse)

Bo Normander har mange års erfaring med formidling inden for natur, miljø og klima. Hans interesse for at skrive blev vakt som ung redaktør for tidsskriftet Global Økologi. Sidenhen har han skrevet +300 artikler, kronikker og debatindlæg og +40 videnskabelige artikler og rapporter. Publikationsliste kan ses på normander.dk