Foredrag

Bo Normander holder mange foredrag og oplæg om natur, klima, Grønland, friluftsliv, samfundsudvikling og meget andet. Han kan bl.a. tilbyde foredrag om:

Tabet af biodiversitet er en stille morder, hvor arter og økosystemer langsomt forsvinder fra kloden. Tænk bare på afbrændingen af Amazonas eller den trange plads naturen har i Danmark. Hvad gør vi for at bremse tabet af biodiversitet? Og hvorfor snakker vi så lidt om det? Klimaforandringerne har markant overvågning i samfundet, men det samme er ikke sket for biodiversitet. 

Bo Normander diskuterer i dette foredrag udfordringen med biodiversitetskrisen og hvordan vi øger den offentlige opmærksomhed om problemet. 

Qeqertarsuaq Photo: Jacob SørensenDer findes næppe noget sted på kloden, hvor naturens kræfter og tilpasningen til det kolde klima fremstår mere kontrastfuldt og mangfoldigt end i Grønland. Men naturen og biodiversiteten er under hastig forandring i takt med de globale klimaforandringer. Hvordan har Grønlands natur og klima det? Hvilke forandringer står landet over for? 

Bo Normander har boet i Grønland og gennemrejst landet på kryds og tværs. Oplev i ord og billeder hans beretning om Grønlands natur og klima.

Den grønlandske vildmark, Pyrenæerne eller Dolomitterne, svenske skove eller danske landeveje? Hvor finder man de fedeste vandreture i den smukkeste natur? 

Bo Normander holder foredrag om hiking og deler ud af erfaringer og rejsetips. Illustreret med flotte bileder og reportager fra nogle af Europas mest ikoniske og udfordrende vandreture. Se mere om vandring på Kia Jensens og Bo Normanders site www.gonature.dk.

Ordstyrer

Har du brug for en ordstyrer eller vært for dit arrangement? Bo Normander er en erfaren ordstyrer ved konferencer og debatter om natur, bæredygtighed og klima. Han kan holde en debat på sporet og bevare en god stemning med øje for at opnå konkrete resultater.

Kontakt Bo Normander her hvis du enten søger en inspirerende foredragsholder eller en dygtig ordstyrer.