Foredrag

Bo Normander holder foredrag og giver oplæg om natur, klima, Grønland, friluftsliv, bæredygtig udvikling m.fl. Han kan bl.a. tilbyde foredrag om:

Naturbevarelse

Tabet af biodiversitet er lige så alvorligt som klimakrisen, men får langt mindre opmærksomhed både i Danmark og globalt. Arter og økosystemer forsvinder fra kloden med stigende hast. Hvad gør vi for at bremse tabet af biodiversitet? Og hvorfor snakker vi så lidt om det? 

Bo Normander diskuterer i dette foredrag udfordringen med biodiversitetskrisen og hvordan vi øger den offentlige opmærksomhed om problemet. Bestil foredrag her.

Grønlands natur og klima

Der findes næppe noget sted på kloden, hvor naturens kræfter og tilpasningen til det barske klima fremstår mere kontrastfuldt og mangfoldigt end i Grønland. Men naturen og biodiversiteten er under hastig forandring i takt med de globale klimaforandringer. Hvordan har Grønlands natur og klima det? Hvilke forandringer står landet over for? 

Bo Normander har boet i Grønland og gennemrejst landet på kryds og tværs. I 2022 udgav han Naturguide Grønland – 384 sider spækket med flotte fotos og dybdegående information om Grønlands natur.  

Oplev i billeder og ord hans beretning om Grønland. Bestil foredrag her.

Hiking

Den grønlandske vildmark, Pyrenæerne eller Dolomitterne, svenske skove eller danske landeveje? Hvor finder man de bedste vandreture i den smukkeste natur? 

Bo Normander holder foredrag om hiking og deler ud af erfaringer og rejsetips. Illustreret med flotte billeder fra nogle af Europas mest ikoniske og udfordrende vandreture. Se mere om vandring på Kia Jensens og Bo Normanders site www.gonature.dk.

Ordstyrer 

Har du brug for en ordstyrer eller vært for dit arrangement? Bo Normander er en erfaren ordstyrer ved konferencer og debatter om natur, bæredygtighed og klima. Han kan holde en debat på sporet og bevare en god stemning med øje for at opnå konkrete resultater.

Kontakt Bo Normander her hvis du enten søger en inspirerende foredragsholder eller en dygtig ordstyrer.

Presentation Ilulissat
Foredrag i Isfjordscentret i Ilulissat, Grønland. - Foto: Janne Breinholt Bak