Forudbestil Naturguide Grønland

For omkring 3 år siden gik jeg i gang med et nyt bogprojekt om Grønlands natur. Det har været et omfattende arbejde at lave Naturguide Grønland. Jeg er derfor utrolig glad for, at bogen er ved at være færdig og klar til udgivelse. 🤩

Naturguide Grønland er på 380 sider fyldt med flotte fotos og dybdegående information om Grønlands smukke natur.

Modtag bogen med posten allerede på udgivelsesdagen den 24. marts 2022. Forudbestil Naturguide Grønland ved at sende en mail til bo(@)naturtanken.com. Prisen er 350 DKK inkl. forsendelse i Danmark og Grønland og 400 DKK ved forsendelse til udlandet. Betaling kan ske ved mobilepay til 20871933.

Fra udgivelsesdagen kan bogen købes i alle danske boghandlere og på netsteder som gyldendal.dk, saxo.com og bog-ide.dk. Bogen kan også fås som E-bog.

Der afholdes receptioner i København den 25. marts og i Ilulissat den 3. april. 

Naturguide Grønland fortæller levende og engageret om Grønlands natur med flotte fotos og dybdegående information.

På 380 rigt illustrerede sider kommer bogen hele vejen rundt om Grønlands natur, geologi, klima og ikke mindst det unikke dyre- og planteliv så højt mod nord. Bogen indeholder inspirerende rejsetips og er opslagsværk for mere end 550 arter af dyr, planter, svampe m.fl. Dertil kommer en helt ny geologisk oversigt over bjergarter og mineraler.

Grønlands natur er storslået og barsk. Der findes næppe noget sted på jorden, hvor naturens kræfter og livets tilpasning til et strengt klima fremstår mere kontrastfuldt og mangfoldigt end i Grønland.

Grønlands samfund er i en rivende udvikling, og landet står over for særlige udfordringer med bl.a. markante følger af den globale opvarmning. Øget international interesse for landets ressourcer og geopolitiske betydning samt en stigende turisme bidrager til, at viden og formidling omkring Grønland er stærkt efterspurgt.

Naturguide Grønland henvender sig til alle natur- og rejseinteresserede, der har en forkærlighed for Grønland. Med den i hånden er du godt rustet til at gå på opdagelse i Grønlands storslåede natur. Bogen, som er rigt illustreret med 540 farvefotos og 18 landkort, er den mest omfattende guide, der til dato er udgivet om Grønland.

Eksempler fra Naturguide Grønland:

Naturguide Grønland udgives af Gyldendal.

Bogudgivelsen er støttet af:
15. Juni Fonden
Aage V. Jensens Fond
Bestles Fond

Visit Greenland
Kalaallit Nunaanni Brugseni
Disko Line
Blue Ice Explorer
World of Greenland
Hotel Arctic

Share this Post