Fotografi

Photo Archive Selection By Bo Normander

Bo Normander har mere end 10 års erfaring med landskabs- og naturfotografi som en integreret del af hans arbejde som rådgiver og formidler. Han har bl.a. leveret fotos til Aarhus Universitet, Nordisk Ministerråd, WWF, Realdania, Aktuelt Naturvidenskab og Det Økologiske Råd. Senest har han udgivet den anmelderroste fotobog Greenlandic Seasons, der med mere end 140 unikke fotos illustrerer Grønlands enestående arktiske natur. 

Timelapse og videooptagelser

NaturTanken samarbejder med filmfotograf Casper Rolsted om timelapse- og videooptagelser af landskaber, natur og naturfænomener. Optagelserne foretages med særligt fotoudstyr og redigeres efterfølgende. Vi kan bl.a. indarbejde visuelle effekter som zoom, sliding og flow motion. Timelapse kan også suppleres med still- og videooptagelser. 

Filmen nedenfor er fra Ilulissat Isfjord i Grønland, optaget i april 2019. Filmen blev i oktober 2019 kåret som en af de bedste film på Vimeo og modtog den særlige Staff Pick udmærkelse. 

Timelapse Film By Casper Rolsted and Bo Normander. Ilulissat, Greenland.

Kontakt NaturTanken her hvis du søger unikke fotos eller optagelser af landskaber og natur, eller har brug for at få løst en særlig fotoopgave.