Search
Close this search box.

Invitation til seminar om dansk havbeskyttelse

Hav strand Foto: Bo Normander

Vurdering af danske beskyttede havområder efter international standard

Seminar:
Onsdag d. 2. september 2020 kl. 14.00-17.00

Zoologisk Have København
Roskildevej 32
Auditoriet – Hovedindgangen
2000 Frederiksberg

Deltagelse gratis. Tilmelding nødvendig. 

TILMELD DIG HER

 Den 2. september kl. 14.00 inviteres der til præsentation af resultaterne fra projektet Vurdering af danske beskyttede havområder efter international standard. Programmet ses nedenfor og vi glæder os til at fortælle om projektet og dets resultater, herunder en hjemmeside med kort og adgang til de enkelte vurderinger.

Projektet er udført af Jan Woollhead og Anette Petersen (medlemmer af IUCN World Commission on Protected Areas) og Bo Normander (medlem af IUCN Commission on Ecosystem Management). Nigel Dudley fra Equilibrium Research har været ekstern rådgiver på projektet og er medlem af bestyrelsen i IUCN World Commission on Protected Areas.

Projektet er udført for IUCN Conservation Planning Specialist Group ved Zoologisk Have København og er støttet af VELUX Fonden.

 


Program

  • Velkomst og introduktion ved Ann-Katrine Garn og Bengt Holst
  • Præsentationen af resultaterne ved Anette Petersen, Bo Normander og Jan Woollhead
  • Assessment of protected marine areas ved Nigel Dudley (på engelsk, med forbehold for deltagelse grundet COVID19-situationen)
  • Spørgsmål og debat

 

Mødet henvender sig til fagpersoner i det offentlige, NGO’er, uddannelses- og vidensinstitutioner m.v. med interesse i beskyttelse af havnatur.

Arrangementet er gratis, men giver ikke adgang til selve Zoologisk Have. Der vil blive serveret kaffe, te og kage under arrangementet.

TILMELD DIG HER

 Projektpartnere

NaturTanken