Om

NaturTanken er stiftet af Bo Normander i 2018 for at give indsigt i tidens store grønne udfordringer. NaturTanken rådgiver og formidler om natur og klima. NaturTanken krydser klinger med den nyeste viden om naturbevarelse og giver bud på de mest bæredygtige løsninger.

NaturTanken er også Forlaget Natur & Miljø, der siden 2016 har udgivet bøger og publikationer om natur, klima og miljø.

Jeg er uddannet civilingeniør fra DTU og har en forskerbaggrund og ph.d.-grad fra Danmarks Miljøundersøgelser (i dag: Institut for Miljøvidenskab ved Aarhus Universitet).

Parallelt med NaturTanken har jeg siden april 2023 arbejdet som forskningsfaglig rådgiver (deltid) for Biodiversitetsrådet.

I perioden 2010 til 2018 har jeg haft ledende stillinger i anerkendte organisationer som WWF Verdensnaturfonden, Det Økologiske Råd og Worldwatch Institute. Jeg optræder jævnligt i medierne og er god til at omsætte komplekst stof til levende formidling. I 2018 stiftede jeg NaturTanken, hvor jeg arbejder som rådgiver, foredragsholder og forfatter.

Mit forskningsfaglige arbejde er i høj grad baseret på værktøjer og metoder udviklet af IUCN – International Union for the Conservation of Nature. Jeg er medlem af IUCN’s ekspertkommissioner: World Commission on Proteced Areas (WCPA) og Commission on Ecosystem Management (CEM).

For mit fulde cv henvises til www.normander.dk og min linkedin-profil.